 |
 |
 |
 |
 |
marci
 |
2011.02.03. 20:41  |
 |
Sztem a FB a regelés után a megadott mélcím-ből kiszed néhány lehetséges ismerőst. Nem az összeset, mert nekem folyamatosan ott reklámozza magát, h csak egy kattintás, és még több ismerősre találhatok, ha átnézi a postafiókomat... A nagy f@szt.... Nekem ez a regeléskori random ismerősfeldobás is sok volt adatvédelmileg....
De ami még érdekes: xy miután visszaigazolt, v inkább megjelölt, ajánlott ismerősnek további 10 embert. H ezt xy tette-e, v a rendszer xy beállításai miatt, az továbbra is rejtély számomra.
És ami még érdekesebb: ismerősnek jelölt zw. Megnéztem zw-t, xy-nak az ismerőse, egy általánosba jártak, ahol anyám tanítónő. Anyámon keresztül elég sok gyereket ismerek adott iskolából, ha nem is név szerint, illetve pocsék a névmemóriám... Írtam hát zw-nek, h örülök, h jelölt, de ismernem kéne-e, merth anyám ott tanít, stb. Válasz: ő nem jelölt, nem is érti, h miért jelölt volna, biztos én tettem. Válasz: én aztán nem tettem...
Lényeg a lényeg: jelölés visszautasítva, és a mai napig nem értem a dolgot. Sztem regelés után a rendszer "besegít" az ismerősgyűjtésben és kicsit önállósítja magát... Sokan boldog-boldogtalant visszaigazolnak, aki megjelöli őket...
|
|
Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!
|
Hozzászólás szerkesztése / törlése |
|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |