Utána gugliztam, de sokat nem találtam. Elvileg a mail címeken kívül a reg során megadott adatokból keresgél (iskola, munkahely, stb.), illetve azokat dobja ki, akik valaha rád kerestek a fb-on.
Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!