Zoonak nem csak azzal van a baja hogy más felhasználó látja az ismerőseit, hanem hogy magában az adatbázisban szerepelnek azok a kapcsolatok és lehívhatók... legalábbis több éves béreszoo hallgatás után én így ismerem a Zoo gondolkodását e téren :)
Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!