Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

zoo  2021.01.19.   12:17 Hozzászólás időpontja
Üzenet Az email postaladabol:
----------------------
Kedves Zoo!

Ezt az üzenetet a Vendégkönyvbe szerettem volna megírni, de a rendszer nem engedett regisztrálni. Mivel azonban egy kedves emléket idézek meg, ezért ha gondolod, akkor a következő sorokat bemásolhatod a közösbe (esetleg ha meg tudod adni az admin elérhetőségét, akkor kérek tőle egy fiókot).

2006 fagyos februárjának egyik délutánján nagy izgatottan indultam el suli után a Mamuthoz, hogy több hetes spórolás után vásárolni tudjak egy DeeJay matricás pólót és egy névnapos naptárat az akkori legjobb barátom megbízásából. Nem hittem volna egyébként, hogy bárkit is ott találok, de az irodába benyitva láttam, amint az egyik asztal mögött görnyedve éppen egy Metro magazint böngésztél, majd nevettél fel belőle valamin. Úgy saccoltam, hogy megint találtál valami átlátszó népszédítést, amit jó érzékkel ott helyben megcáfoltál. A kolleganő odainvitált, és végül tőled vásárolhattam meg a kincseket. Elképesztően nagy pillanat volt ez a számomra, mert BéresZoo és barátai voltak az én nagy hőseim, talán az egyetlenek. Ezt a találkozást az egyik legkedvesebb emlékszilánkként őrzöm azóta is.

Nem tudom, hogy mennyit gondolsz vissza a rádiós éveidre, de szeretném ha tudnád, hogy sokkal többen emlékeznek rád, és talán kívánják vissza őszinte lázadó hangnemedet a hangszórókba, mint gondolnád. Én csak azt tudom mondani, mint amit akkor, 16-7 évesen: Köszönöm. Köszönöm a sok vidám reggelt és délutánt, és azt a kritikus, de őszinte szellemiséget, amolyan „örökséget”, amit kamaszként elsajátíthattam tőletek. Nagyon klassz lenne az is, ha összeraknál / esetleg összeraknátok egy random műsorszámot online. Szerintem a magközönséged még mindig kíváncsi arra, hogy mi van veletek, miként gondoltok vissza a rádiós múltra és hasonlók. Azt is megértem, ha eszetek ágában sincs már ezzel foglalkozni, bár naivan talán, de úgy gondolom, hogy ha valaki egyszer belezúg a rádiózásba (pláne ha ilyen erős szeretettel teli közönsége van), akkor az az élet valahol mindig vissza fog vágyni a nagy mesélő hangseprű mögé.

Remélem üzenetem jó egészségben talál.

Üdvözlettel,
Balázs



Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry