Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

 2021.01.01.   08:35:17 Hozzászólás időpontja
Üzenet Sziasztok!

Hűha, már megint mennyi minden történt, mióta legutóbb írtam!

Boldogabb Új Évet Kívánok mindenkinek, aki még néha jár erre. :D

Nem túl meglepő módon épp tavalyi zenéket hallgatok (jan. 1. van), és találtam - újra felfedeztem magamnak - egy remek lemezt, amiről egy az egyben az Above and Beyond-féle Tri-State album jutott eszembe (azon van az Air for Life is, ha még rémlik valakinek). Camelphat - Dark Matters. Egyben érdemes meghallgatni, úgy üt igazán, de persze a slágeresebb számok - Be Someone, For a Feeling, Rabbit Hole, Breathe - magukban is megállják a helyüket. Talán a Hypercolour az, ami a leginkább hozza az A&B-féle "crytrance"-feelinget, a Keep Movin' viszont olyan, mint valami David Guetta-féle Depeche Mode - Enjoy the Silence remix a 2000-es évekből, amire valaki rákevert egy hi-nrg-t (az italo disco sötét-borongós ága '85-87 körülről). A Phantom pedig mintha megvettek volna a DC boltban egy nagy halom random Dream Dance válogatást, és arról remixeltek volna egy ec-pec-kimehetsz-szel választott dalt. Ja, és persze nem maradt le az albumról - az egyébként tényleg zseniális - Cola sem, amit szerintem már az is unt egy időben, aki sosem akarta meghallgatni.

Szóval ugyan igazi nagy világmegváltás nincs a "lemezen", és szerintem a tavalyi év legjobb dala még mindig a Meduza feat. SHELLS-féle Born to Love, de mindenképpen érdemes meghallgatni. :)

Rádiót ajánlani már nehezebben tudnék. Jómúltkor egy nem túl alapos bandscan során, egy éjszakás kiküldetésen, egy szlovák rock rádiót fogtunk az országnak gyakorlatilag a közepén, monoban, és jobb híján azt hallgattuk a kocsiban, az előző munkahelyemen meg a Manna és a Rádió 1 szólt felváltva, meg néha a Petőfi - amit érthetetlen módon nem a szomszédból hoztuk át egy kábellel, direktben a stúdióból, pedig a Kunigunda útján van a cég, a TV mellett. :D A Manna szerintem egész hallgatható, a Rádió 1-en viszont mire először lejátszanak egy jobb új számot, addigra én már unásig hallgattam Spotify-on... a Petőfit meg hagyjuk, a tapsikolásra buzdító spotjaikkal...

Apropó Spotify: magamnak szoktam csinálni havi listákat viszonylag új zenékből. Kéritek a linkeket? (Előfizetés nélkül is működnek az ilyen linkek, csak akkor véletlen sorrendben fogja játszani az app/a weblap a zenéket, és nem lehet offline lejátszani őket. Viszont mivel nem mix, hanem a saját rádiópótlékom, ezért szerintem ez annyira nem baj. A hangminőséget feljavítani a beállítások közt, az alap közepesről azt hiszem, előfizetés nélkül is lehet.)Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry