Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

SomaPécs  2019.08.06.   09:36:12 Hozzászólás időpontja
Üzenet Ezen én is gondolkodtam sokat... és hát közhely, de ami elmúlt, az elmúlt.

Az előző évtizedben mi volt nekünk? Volt Danubius meg Sláger, semmitmondó műsorokkal, és 10 éven keresztül ugyanazzal a 100 számos zenei felhozatallal, Demjén Rózsi és Rick Astley felejthetetlen sálgereivel (azóta is a fejemben zúg az összes ilyen sz*r). Az internet még gyerekcipőbben járt (a Roxyt még volt, hogy betárcsázós nettel próbáltam hallgatni 16kbps minőségben).

Szóval akkor egy Roxy vagy egy Deejay igazi polgárpukkasztásnak számított, mind zeneileg, mind mondanivalóban, konkurencia nélkül.

Most viszont már a Petőfin is mixműsor megy esténként, és mindenhol (nem csak a Twitteren) fevették a 15 éve még elképzelhetetlen "lazaságot".

Szomorúan, de tudomásul vettem, hogy ezek az idők (és a fiatalságom is) elmúltak és nem is fognak visszajönni. Majd a gyereknek mesélek róla, hogy milyen volt, amikor Zoo és Nyalaka bácsik voltak az egyetlen hiteles szórakoztató és véleményformáló “celebek” az országban, de annak is inkább csak egy részében (nálunk itt vidéken 10-ből 9 embernek fogalma sincs, hogy ki az a BéresZoo). Ő meg ugyanolyan hülye képpel fog rám nézni, mint én a nagymamámra, amikor mesélte, hogy az utcában csak egy házban volt TV és mindenki oda járt nézni.Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry