Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

Poetry  2019.05.01.   11:33 Hozzászólás időpontja
Üzenet Furcsa ez, én mostanában nem nagyon hallgatok rádiót. Hétvégénként, ha a családi hétvégi háznál vagyok, vagy ha nem egyedül utazom autóban, akkor Petőfi szól. Változatos, mennek rajta régi és új zenék.

A két nemrég megszűnt rádió az autóban még mindig nincs átállítva valami másra, őszintén szólva nem is tudom mire lehetne, nem ismerem a felhozatalt.

Maradnak a letöltött zenék, Vocal Deep általában. Időnként végigbújom a Youtube-ot, hogy mit érdemes, és utána azt hallgatom rongyosra.

Nemrég Milánóban jártam, sétálgattunk a dóm körül, és az egyik árus bódéból felszólalt a Radio Deejay jól megszokott szlogenje, amit a csaj kiabál fel. Emlékeztek rá biztos. :-) Furcsa érzés volt nem konzervről hallani, persze lehetne netről is az olasz rádióba belehallgatni, de ez így mégis az utcán történt, mint anno, amikor a piros lámpánál egy másik autóból hallatszott át.

Nyilván nekem is hiányzik az Délutáni Show érzés. Totalcar Podcast-et, az Égésteret szoktam hallgatni. Baráti beszélgetések. Meg Magyarósi Csabát nézem, Ő értékeket ad át. Mást nem nagyon tudok...

És még egy érdekesség Milánó körül. Elkezdtem az autóban rádiókat keresni. 0,5 de legalább 1 MHz-enként szólalt fel egy rádió. Volt minden műfaj, mire elértem 95MHz-ig, már ráuntam, hogy milyen sok van. Nálunk meg szűnnek meg... Lehet ez csak nekem új, nem nagyon szoktam külföldön rádiókra keresni.



Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry