Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

 2019.04.17.   23:14:21 Hozzászólás időpontja
Üzenet Sziasztok!

Már rég nem írtam, de én is 13 évvel öregebb vagyok mióta a magyar DeeJay-t eltemettük. Azóta velem is sok minden történt megházasodtam, született 2 gyermekem, lefutottam a maratont és már busz vezető vagyok amik gyermekkorom óta dédelgetett kívánságai voltak.:) Lehet , hogy nem nagy karrier, de így többet lehetek a családommal, és a fizuból is kijövünk. De a lényeg, hogy még is hatalmas űr tátong bennem amióta nincsenek Zoo-ék, nincs a Deejay Megamix, a Balaton rádiós korszak, stb. Aztán pótolni látszott ezt az érzést a MusicFm, végre kezdtem beleélni magam, és ezek a tetves, rohadék, görény, ge@ik nem lekapcsolták ezt is?! Hogy bas@óna meg az összes paras%t a ku@rva anyjába!!! :x

És most megint itt van ez az űr, amivel megint nem tudok mit kezdeni, és ezzel szerintem sokan vagyunk így, ha nem is fogalmazóik meg bennünk konkrétan, de akkor egész biztos felszínre tőr a jelenléte, amikor majd ismét kialakul egy olyan rádió, ami elhozza azt az érzést, ami miatt Ti is itt vagytok, és amiért ez a fórum is létrejött.

Addig maradnak nekem is a saját ízlésű zenék, meg a konzervek.

Zoo, neked csak azt szeretném mondani, hogy ne hagyd magad megöregedni és maradj velünk kapcsolatban! :)Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry