Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

oxicox  2018.12.23.   14:30:22 Hozzászólás időpontja
Üzenet Ezer köszönet a konzerv üzemeltetőknek, persze most én is készítek backup-ot (igaz az elmúlt tíz évben már vagy 3. alkalommal, mindig elkeverem)!
Zoo! Nagyon nagy pacsi és köszi, hogy még hallatsz magadról. Jó volt olvasni, amit írtál arról, hogy milyen volt 21-25 között. Én most hagytam el a 27et (igen, pisis voltam a fénykorban, de titeket hallgatva nőtem fel) és betelt a pohár azzal, ami itthon megy. Csodálkozom, hogy hogy nem hamarabb. Szóval ha nem jössz haza, szerintem előbb lesz közönség tali a környékeden, mintsem itthon! :D
Kár, hogy tizensokév alatt – ahogy látom - a klászteredre sem sikerült hatékony megoldást találni. :(

Park-os téma kapcsán itt hagyom azt az élményemet, amit idén először éltem meg nyáron az ATB-s retro este során: wierd volt látni, ahogy ezrek tombolnak brúklimbáunszra az esőben, majd arrébb sétálva 4FClub üvölt és mindenki tudja a szöveget! Utóbbit imádtam, én is toltam a rap részét, nagy büszkén, mintha nem 7 éves se lettem volna, amikor hatalmas "egynyári" sláger volt. Az tuti, hogy nem halt meg az a korszak, az akkori tinik ezerszámra akarják ezeket a bulikat. Elmúlt 10+ évben nem számottevő mennyiségű ikonikus dal született (az idióta psy+deszpászító nem számít ennek).
Jíkámón!Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry