Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

zoo  2018.11.21.   01:50:56 Hozzászólás időpontja
Üzenet Vegul par szo magamrol.

Meg mindig Cairns QLD Australia, ugyanaz a lakas, ugyanaz a munkahely, ugyanaz a kocsi, ugyanaz a feleseg...

Epp irtam Maniac-nek h
21 es 25 eves korom kozott annyi minden tortent hogy osszeirni se tudnam: a 4F befutott, a 4F kifutott, szololemez, aztan Roxy, meghazasodtam, elvaltam, koltoztem 3szor, 8 auto ment at a kezem kozott, bezzeg most evtizedekig nem tortenik semmi. Fura ez az oregedes…

Itt gyakorlatilag minden oke. Kicsit lassu az elet, semmikepp sincsenek olyan izgalmak minthogy a kukakat ne szallitanak el hetekig, vagy h a kormany egyik naprol a masikra lenullazza es elveszi emberek befekteteset es megelheteset (gondolok itt a nyerogepek megszivatasara, trafik uzemeltetokre, vagy magannyugdijban tartott penzre) de azert nem felek attol, hogy Ausztralia ne zarkozna fel 10-20 even belul. Ahogy az egesz vilag spiralisan megy le a lefolyoba, ugy mi se fogunk kimaradni es elobb-utobb megkapjuk a sajat Trump-unkat, Brexit-unket vagy Orbanunkat, nincs mese.

Addig probalom elfoglalni magam napsutessel es palmafakkal, akkor is ha az elet nem egy instapic es a 90%-a robotolassal es fejfajassal telik. :)Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry