Hozzászólások megtekintése   Vissza az archivumozoo főoldalára

zoo  2013.08.24.   09:33 Hozzászólás időpontja
Üzenet < most hogy a legutolso tantargyamat taposom az MBA kurzusomban, es kurvara nem volt konnyu >

Jut eszembe a Schmitt Pal. Hogy ugye volt neki a plagiumos doktori cime, es olyan vadul vedte a mediaban, hogy az keptelenseg, marpedig o nem lopott. Hat jo megkesve most jottem csak ra, hogy mi tortent (mentsegemre szoljon hogy elotte nem gondolkoztam rajta).

Hat ez a szerencsetlen analfabeta (ne mondja senki, hogy ez akar kozepiskolaba is jart volna, mert mi mar altalanos masodikban ket L-lel irtuk az allamfot) valoszinuleg jol kifizette az ugyintezot, aki kert mondjuk masfel gurigat. Jo sok penz, de cserebe valakivel megirat egy igazi disszertaciot, kifizeti az opponenseket, kifizeti a vizsgabizottsagot, csak be kell menni meginni veluk egy whiskyt zart ajtok mogott mig mindenki azt hiszi hogy vizsgazol, szoval talcan kapja a doktori cimet.

Honnan is tudhatta volna szegenykem, hogy az ironak alkalmazott csavo (aki ilyeneket rendszeresen ir, politikusoknak meg gazdag csemeteknek) csak osszeollozza a munkat. Persze hogy nem tudta hogy plagium, hiszen becsulettel kifizette hogy eredeti legyen.

Szegeny, mekkora pofon az elettol. Pedig mindent rendesen probalt csinalni. :-)

Mondjuk azt egyelore meguszta, hogy az egyetemi diplomat meg nem vizsgalta senki. Bar most mar nem is szamit. De akkor is vicces hogy egy ennyire ko paraszt doktorkent pozol. :-)



Hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez adminisztrátori jelszó szükséges!
Hozzászólás törlése esetén az már nem állítható vissza!


Hozzászólás szerkesztése / törlése

Hozzászólás szerkesztése
Hozzászólás törlése
Adminisztrátor jelszó:


 
Tárhely: WebKontakt.hu Kód módosítás: Maniac | Design: Poetry